follow here

Magical Kingdom <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d599063578276649251\x26blogName\x3diScha+Llyod+%E2%99%A1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pusheenlovejeremy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pusheenlovejeremy.blogspot.com/\x26vt\x3d-6083633619086901048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts


ϟ Owner


ϟ Babes


» I Miss My Bestfriends ♡
Wednesday, June 5, 2013 | 1:50 AM | 2 love letter(s)

                           

Assalamualaikum semua? Ya Allah, Lamanya tak update blog. Rindunya nak blogwalking and stalking. Bukannya dah lupa dengan blog, tapi busy dengan pelajaran, twitter dan facebook. Maklumlah, tahun ini kan saya jadi mangsa PMR *crying out loud* Hm! Apa-apa pun saya tetap ready untuk PMR. Saya nak capai 8A untuk tahun ini. So, tahun depan bolehlah saya belajar dekat sekolah yang saya impikan selama ini Sekolah Menengah Sains, Lahad Datu. Hehe, Sekolah Menengah Sains LD adalah diantara sekolah yang terbaik dalam negara. Wah, hopefully dapat capai impian saya :(

Back to the topic, Nampak tak title post saya tu? "I MISS MY BESTFRIENDS" Yep! I miss them so much! I can't live a day without them. School means nothing without them. Hehe, saya sangat sayangkan diorang. Mereka adalah diantara orang yang paling penting dalam hidup saya. Mereka adalah sahabat sejati saya :') Tidak kira susah ataupun senang, mereka sentiasa berada di sisi saya. Thank god sebab hantar mereka untuk hadir dalam hidup saya walaupun kadang-kadang kitaorang ada salah faham. Biasalah, "salah faham" adalah lumrah dalam sesuatu relation, right? Bagi saya, persahabatan kitaorang memang tidak akan dapat dipisahkan melainkan kematian. They're perfect to me. Bila saya sedih, they're always there for me. Hm, buat post tentang "bestfriend" saya ini, mesti korang nak tahu siapa mereka? Okay, saya ada dua orang bestfriend yang bernama Zainab. Known as Jezzy or Mak Jejie. Kalau Zainab, saya dah anggap dia macam kakak saya. Tapi sometimes saya anggap dia macam MAMA saya sendiri sebab dia suka menasihati saya bila saya ada buat salah or something. Walaupun nasihatnya kadang-kadang macam ANNOYING tapi saya tahu semua itu untuk kebaikan diri saya sendiri dan saya sangat bersyukur dapat kawan sebaik dia. After that, Jaja. Jaja or Haliza. Known as Hezzy or Lupput Gundut. Hehehe, dia seorang yang sangat manja walaupun dia lahir 3 bulan sebelum saya dilahirkan -,- Saya tetap sayang dia sebab dia suka mengalah bila saya buli-buli dia. Anyway! Saya tetap sayang mereka :*

Holiday dua minggu ni memang membosankan walaupun saya pergi bercuti dengan keluarga tapi saya tetap sunyi sebab jarang dapat contact bestfriend saya. Credit problems lah, Tak dapat chat dekat facebook lah. Actually, saya sangat rindukan mereka. Rindu nak lepak, rindu nak minum fanta strawberi sama-sama :'< Kitaorang saja nak minum fanta strawberi selalu dekat sekolah hanya sebab nak merahkan bibir -,- biar nampak cute sikit hahaha! And then bila cikgu tanya *kitaorang minum fanta strawberi tadilah, cikgu* Then cikgu yang tanya kitaorang pun asdfghjkl. Hahaha, rinduuuuuu :'<

Conclusion, sahabat sejati nilainya tiada bandingan. Ibarat air yang dicincang tidak akan putus. Boyfriend? Girlfriend? Memang boleh ganti. Tapi bestfriend memang tidak akan terganti sampai bila-bila :') Saya harap persahabatan kitaorang kekal hingga ke akhir hayat. InsyaAllah.

Everything changed & Nothing stays the same but as we grow up, 1 thing does remain me, I was with u before & will be till the end. Nothing could ever replace my BESTFRIENDS - iScha Llyod 



← Magical | Kingdom →
Welcome Sweetie


I'm Aysha Bakri the owner of this super duper dull site. Do follow my blog but copying and ripping are not allowed at here. Thank you

Talk To Me

"Harsh words are not allowed!"

Never Be

Massive applause for them. Thanks for your help! And please do not open my page source (Y)

» Base codes by : Ainnad rocks
» Edited by : Myself
» Photos & Icons : We♥It | Tumblr
» Background : Mr. Google