follow here

Magical Kingdom <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d599063578276649251\x26blogName\x3diScha+Llyod+%E2%99%A1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pusheenlovejeremy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pusheenlovejeremy.blogspot.com/\x26vt\x3d-6083633619086901048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts


ϟ Owner


ϟ Babes


» Forever KRKrians
Thursday, October 31, 2013 | 4:43 AM | 0 love letter(s)


Assalamualaikum semua? Apa khabarnya dengan penduduk blogger ni? Sudah lama tak buka blog and update post baru dekat blogger ni. Hm, lega rasanya dapat jawab PMR dengan lancar and senang. Allah permudahkan segala urusan, thank you Allah ♡ Target Aesya untuk PMR insyaAllah 7As above. Hm, subject yang easy peasy of course lah PAI. Geografi pun senang juga. Sejarah pun senang juga. I got 50/60 for Geo and 55/60 for Sejarah. Alhamdulillah, tidak sia-sia Aesya study hard untuk dua subjek yang Aesya lemah. Akhirnya, dapat A juga untuk subjek tu. Hehehe, Aesya rasa sangat happy bila semua usaha Aesya menemui kejayaan. Semua ni berkat doa dan usaha! Once again, thank you Allah ♡ Tapi untuk sekarang, tak boleh lah confident sangat, result PMR belum keluar. Hopefully, dapat capai target. Amin :')



SO! Nampak gambar dekat atas tu haaaa?! That's me and my friends a.k.a KRKrians. Kami budak Kelas Rancangan Khas SMKDPA - batch 98. Hm, maybe next year kitaorang dah tak jumpa eventho next year ada 4KRK sebab kitaorang plan masing-masing nak masuk sekolah berasrama penuh lah, MRSM lah, teknik lah and blah blah blah. Anyway! I will miss em' all! Especially, my bestfriends! Jaja and Jennab. Seriously, dalam hati ini sakit sangat nak ucap "GOODBYE" dengan diorang, Aesya tak sampai hati and Aesya tak boleh. Hm, Aesya tak nak berpisah dengan diorang. Aesya tak suka "perpisahan". Hm, well diorang selalu cakap "setiap pertemuan mesti ada perpisahan". Sometimes, kita kena redha dengan ketentuan Allah. Kalau kita dah kena nasib untuk berpisah, berpisah jelah T^T


Dear KRKrians, I love you guys so much. I will never forget our memories. I swear! I will keep it in my heart, Forever 





← Magical | Kingdom →
Welcome Sweetie


I'm Aysha Bakri the owner of this super duper dull site. Do follow my blog but copying and ripping are not allowed at here. Thank you

Talk To Me

"Harsh words are not allowed!"

Never Be

Massive applause for them. Thanks for your help! And please do not open my page source (Y)

» Base codes by : Ainnad rocks
» Edited by : Myself
» Photos & Icons : We♥It | Tumblr
» Background : Mr. Google